REUTERS/Pascal Rossignol
REUTERS/Pascal Rossignol

Nakon Spursa, još jedan Premierligaš želi Duju Ćaletu Cara

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.08.21. | 18:59

Od transfera u London na kraju nije bilo ništa, evo nove šanse za stopera Vatrenih

Duje Ćaleta-Car već tri godine redovito igra u Marseilleu, otkako je u klub 2018. stigao iz Red Bull Salzburga. Za francuskog je prvoligaša prema Transfermarktu dosad skupio 91 nastup te došao do tri pogotka i dvije asistencije, što nikako nisu loše brojke za jednog 24-godišnjaka.

Hrvatskog se reprezentativnog stopera stoga ovog ljeta povezuje s transferom u Englesku. Prošle ga je jeseni htio West Ham, a nedavno ga pratio Tottenham, no nijedan londonski prvoligaš na kraju ga nije uzeo. Sada se pojavilo i treće ime iz Engleske kojem je stasiti Šibenčanin interesantan u kontekstu pojačanja.

Kako piše Sky Sports, Ćaleta-Car meta je Wolverhamptona, koji će imati zahtjevnu zadaću i pokušati ga dovesti klub. Naime, Vatreni želi nastaviti igrati u europskim natjecanjima, a Wolvesi mu to ne mogu obećati i pregovori ne bi bili lagani.

Marseille ga je momčadi Nuna Espirita Santa, koja do kraja prijelaznog roka treba jednog stopera, spreman prodati za cifru od 20 milijuna eura. Ćaleta-Car je trenutno prema Transfermarktu cijenjen na 25 milijuna eura.



Tagovi

Duje Ćaleta-CarOlympique MarseilleWolverhampton

Ostale Vijesti