Nakon samo 22 minute u dresu bivšeg portugalskog prvaka Medić junior oživljava karijeru u portugalskom trećeligašu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.02.17. | 19:58

Lovro Medić gotovo je zaboravljen...

Lovro Medić je bivši napadač NK Zagreba, iz kojeg je prošlog ljeta spektakularno prešao u redove bivšeg prvaka Portugala, Boaviste.

Mediji su se tada raspisali o „ugovoru karijere“ 26-godišnjeg napadača, koji je do transfera stigao iako nije nikada plijenio pažnju naročito ubojitim učinkom na terenu. U gotovo 180 nastupa za Zagrebaše – u kojem glavnu riječ već godinama ima njegov otac, Dražen Medić – zabio je tek 31 gol, pa bi ipak mogli reći da se od igrača na takvoj poziciji očekivalo malo više. Ipak, portugalski posrnuli velikan u njemu je vidio zanimljivu akviziciju i odlučio mu je ponuditi ugovor.

Ipak, Medić se tamo nikako nije nametnuo. Tijekom jeseni odigrao je tek 22 minute, i to još u kolovozu, u porazu 1:0 u kup utakmici protiv Belenensesa. Nakon toga je Lovro pao u drugi plan, a ovih dana je isplivao iz zaborava kada je stigla vijest da ga klub šalje na posudbu u opskurnog trećeligaša Gafinhu, koja – istini za volju – pretendira na plasman u drugu ligu.

Lovro je ušao u igru u 81. minuti u utakmici protiv Oliveirensea, a sada hvata zadnju prigodu za ostavljanje dojma u Portugalu. Ako ne može napraviti razliku u trećeligaškom društvu, onda je vjerojatno da se u Boavistu više vraćati neće...

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Lovro Medić

Ostale Vijesti