Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Nakon pola godine vratio se igrač od četiri milijuna eura. A iskusni Francuz među prekobrojnima

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.02.23. | 14:05

Boško Šutalo prvi se put nakon teške ozljede našao u zapisniku. Istovremeno Kevina Theophilea nema među 21 igračem u Varaždinu, navodno zbog viroze, iako je pitanje bi li bio u kadru i da je zdrav

Boško Šutalo teško se ozlijedio (lom noge) 28.kolovoza prošle godine u Šibeniku. Nakon dugog oporavka, još nekoliko popratnih lakših ozljeda, vratio se danas u konkurenciju za momčad. Ante Čačić poveo ga je u Varaždin, uvrstio među 21 igrača u zapisniku za dvoboj protiv Varaždinaca. Kako smo nedavno najavili, stoper kojega je Dinamo Atalanti platio četiri milijuna eura, mogao bi biti spreman za derbi s Hajdukom iduće nedjelje. Naravno, još uvijek je pitanje u kakvoj je formi i koliko će mu trebati da dostigne idealnu razinu.

Oglas

Varaždin - Dinamo


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Čačić nije imao dovoljno igrača za popuniti zapisnik, nedostajala su dvojica, a izostao je i Kevin Theophile-Catherine. Navodno je i njega uhvatila viroza, koja zadnjih dana vlada u Dinamovoj svlačionici i zbog koje je Dinamov trener na klupi ostavio Arijana Ademija i Brunu Petkovića. Međutim, pitanje je bi li Theophile bio na klupi i da je zdrav. Povratkom Boška Šutala i dolaskom Maura Perkovića Dinamo sad ima dovoljno stoperskih rješenja, a uz njih dvojicu na klupi je u Varaždinu i mladi Jakov Gurlica. Dakle, čak tri stopera među pričuvama, četvrti bi bio previše.

E sad, je li to znak da u Maksimiru polako 'bacaju' KTC-a u treći plan, s obzirom da mu na ljeto istječe ugovor, ili će još odigrati poneku utakmicu u modrom dresu, saznat ćemo uskoro, već uoči derbija s Hajdukom. Ako ni tada ne bude u zapisniku, znači da Čačić s njim više i ne računa. Što je, na neki način, logično. Ako Theophile na ljeto ode iz Maksimira, a zasad nema naznaka da bi mogao ostati, onda je sasvim prirodno da priliku dobiju oni s kojima se ozbiljna računa. A on možda uleti, ako se netko ozlijedi ili razboli. Trenutno su svi stoperi na raspolaganju. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoNK VaraždinBoško ŠutaloKevin Theophile-CatherineHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti