REUTERS/Darren Staples
REUTERS/Darren Staples

Nakon odlaska iz Nice, Kasper Schmeichel novi angažman pronašao u Belgiji

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.09.23. | 10:51

Iskusni vratar potpisao ugovor do kraja sezone.

Vratar danske reprezentacije Kasper Schmeichel potpisao je ugovor s Anderlechtom na jednu sezonu uz opciju produljenja na još jednu godinu, nekoliko dana nakon što je raskinuo ugovor s Nicom, objavio je u srijedu belgijski klub.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Schmeichel (36), koji je igrao i za Manchester City, ima više od 90 nastupa za Dansku i odigrao je gotovo 500 ligaških utakmica u Engleskoj, uglavnom s Leicesterom, osvojivši Premier ligu 2016. godine. U Nici je igrao cijelu sezonu, no onda ga je uprava kluba ovog ljeta obavijestila da više ne računaju na njega u sezoni 2023./24.

Za Anderlecht je to bila "jedinstvena prilika za dovođenje vratara s toliko vještine", izjavio je sportski direktor belgijskog kluba Jesper Fredberg.

"Dolazak Kaspera dio je naše želje da stvorimo konkurenciju na svim pozicijama. On nas može puno toga naučiti zahvaljujući svom iskustvu", dodao je.

Financijske pojedinosti ugovora nisu objavljene.

Anderlecht je najuspješniji belgijski klub s 34 naslova prvaka, no prošle je godine imao velikih financijskih poteškoća te je sezonu završio na 11. mjestu. Ove sezone se nakon šest kola nalazi se na 2. mjestu na ljestvici.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina/I.M.)


Tagovi

BelgijaJupiler ligaKasper SchmeichelLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti