REUTERS/Andrew Yates
REUTERS/Andrew Yates

Nakon Hajduka okušao se u Poljskoj, prošao 'tursku kalvariju', sad je predstavljen u novom klubu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.01.22. | 11:56

Po dolasku u novi klub se ozlijedio

Dvije solidne sezone u dresu Hajduka osigurale su bosanskohercegovačkom veznjaku Zvonimiru Kožulju transfer u Pogon. Na Poljud je stigao u ljeto 2016. iz Širokog Brijega, a selidba u Poljsku uslijedila je u ljeto 2018. godine. Upisao je devet pogodaka i 10 asistencija u prvoj sezoni, da bi godinu kasnije ostao na tri pogotka i dvije asistencije. Budući da je po dolasku potpisao dvogodišnji ugovor, Poljsku je napustio slobodnih papira, a njegova sljedeća destinacija bila je Turska.

Dolazak u Tursku pokazao se pogreškom. Prvo Gaziantep, pa onda i Eyuspor, su bile destinacije u kojima je zapao u probleme, a posljednja avantura završila je tužbom arbitraži FIFA-e zbog neisplate plaća. Rastanak s Turskom i Turcima nakon takvih iskustava bio je neminovan pa je krenuo u potragu za novom sredinom.

S obzirom na dobar trag u Poljskoj od tamo su se pojavila dva zainteresirana. Prvo se povezivao s Zaglebie Lubinom, bivšim klubom nekadašnjeg stopera Hajduka Lorenca Šimića. Međutim, u posljednje vrijeme se pojavila informacija da je bliže potpisu posljednjoj momčad prvenstva Termalici. To se na kraju i ostvarilo, a Kožulj je danas predstavljen kao novi član BB Termalice na posudbi.

Objavili su i da se na prvom treningu ozlijedio te da njegov povratak očekuju u razdoblju od 14 do 18 dana.



Tagovi

EkstraklasaPoljskaZvonimir KožuljTermalica

Ostale Vijesti