Nakon debakla u Parizu: Teško je ovo objasniti, moramo se dignuti i u uzvratu pokušati ostvariti čudo

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.02.17. | 07:53

PSG je u sinoćnjoj prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na nesvakidašnji način razmontirao Barcelonu u Parizu s 4:0 i ostavio Kataloncima tek teoretske šanse za plasman u sljedeću fazu.

Malo kome je sinoć nakon utakmice bilo jasno što se točno dogodilo na terenu. PSG je samljeo Barcelonu s 4:0 na krilima sjajnih Angela Di Marije i Juliana Draxlera, a Barcelona je u cijeloj utakmici uputila tek jedan udarac u okvir suparničkog gola.

> Fantastični Di Maria uništio barcelonu za svoj rođendan

„Ovo je jako teško za objasniti. Ovo natjecanje ne dozvoljava niti na najmanju pogrešku. Imali smo loš dan, no moramo razmišljati o uzvratnoj utakmici i pokušati preokrenuti ovu prednost. Ovakve utakmice se ponekada znaju dogoditi. No, moramo se dignuti, ne smijemo zaboraviti niti na ostala natjecanja u kojima se natječemo“, rekao je nakon utakmice jedan od najiskusnijih Andres Iniesta.

Svih 90 minuta u porazu Barce imao je i Sergio Busquets koji ipak vjeruje da Barca u uzvratu može napraviti čudo.

„Bili su bolji od nas. Rezultat je možda malo pretjeran, no to je nogomet. Jedino što možemo napraviti jest ispraviti naše pogreške i na Camp Nou pokušati sve kako bismo napravili preokret. Bit će jako teško, ali pokušat ćemo“.

Osoba kojoj se najmanje razgovaralo s medijima nakon teškog poraza svakako je bio Luis Enrique, koji je protivnicima priznao da su jednostavno bili – bolji.

„Postoji jednostavno objašnjenje – naši protivnici su bili bolji u svim segmentima. Osvojili su više duela i bili su puno efikasniji. Rezultat je samo preslika onoga što se događalo na terenu. No, pokazali smo već nekoliko puta do sada kako smo momčad koja se zna vratiti iz velikog zaostatka. To će nakon ovakvog rezultata biti teško, ali pokušat ćemo“, rekao je strateg Barce.  

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Andres IniestaLuis EnriqueSergio BusquetsAngel Di MariaJulian Draxler

Ostale Vijesti