Action images
Action images

Najveća mlada nada novog Football Managera blizu je povratka na Otok, West Ham trenutno vodi u utrci

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.12.20. | 08:36

Sigurno bi bio od velike koristi Davidu Moyesu, ali nisu Čekićari jedini koji ga žele u svojim redovima...

Prema informacijama s kojima raspolaže engleski TeamTalk, West Ham bi ovog siječnja mogao vratiti u London talentiranog krilnog napadača Marcusa Edwardsa.

Nekadašnji igrač Tottenhama prošlog je ljeta potpisao za portugalsku Vitoriju, a njegove dobre igre navele su otočke klubove da ga pokušaju vratiti u rodnu mu zemlju.

Edwards iza sebe ima izvrsnu polusezonu, a trenutno je West Ham vodeći u utrci za njegovim potpisom.

Mladić koji je prošao praktički sve mlađe kategorije englelske reprezentacije (od U-16 do U-20) prešao je kao slobodan igrač u Vitoriju u ljeto 2019. godine.

Tada je njegova tržišna vrijednost iznosila 1,25 milijuna eura, ali nakon izvrsnih igara u Portugalu on je danas 'težak' 13 milijuna eura.

Budući da je ugovorno vezan za klub još tri godine, Vitorija će za njega sigurno dobiti popriličan iznos na ime odštete, iako se o konkretnim brojkama zasad ništa ne piše.

Zanimljivo, osim engleske mladi Edwards ima pravo igranja i za reprezentaciju Cipra budući da mu je tamo rođena majka, ali zasad su njegovi planovi vezani samo uz reprezentaciju Tri lava.

Inače, Edwards je na novo FM-u 2021 jedna od najvećih mladih nada na svijetu, a vjerujemo da je većina zaljubljenika u spomenutu igricu itekako upoznata s njegovim kvalitetama.

Osim West Hama, interes za 22-godišnjim brzancem pokazali su Southampton, Fulham i Crystal Palace.


Tagovi

Marcus EdwardstransferiWest Ham

Ostale Vijesti