USA TODAY Sports
USA TODAY Sports

Najpoznatiji vunderkind u svijetu FM-a zabio u golijadi pa ispao, Župarić precizan s bijele točke (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.11.20. | 09:12

Ako igrate FM, a niste upoznati s njegovim imenom... Izbrišite igricu.

Kad bi Vam netko rekao da će 26-godišnji Meksikanac, koji je jedini izlet van rodne zemlje ostvario u ljeto 2019. godine kad se priključio klubu iz MLS-a San Joseu - Carlos Fierro - jedan od najpoznatijih meksičkih nogometaša današnjice, vjerojatno biste mislili da se šalimo.

Za reprezentaciju nije igrao, europski nogomet očito ga ne zanima, a nije ni neki golgeter zbog čega bi mediji diljem svijeta spominjali njegovo ime.

Ali, u svijetu Football Managera, poznate igrice koja je iz godine u godinu sve popularnija i popularnija, Fierro ima status ikone.

Godinama je bio vunderkind, godinama je bio netko tko je zabijao kao na pokretnoj traci, godinama je bio netko tko bi s vremenom postao ponajbolji napadač na svijetu.

Ipak, igrica je jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo.

Fierro je nešto duže od godinu dana član San Josea, a ove sezone za klub je skupio 13 nastupa, dva pogotka i dvije asistencije.

U jučerašnjem ogledu u play-offu Sporting Kansas Roberta Punčeca slavio je protiv San Josea rezultatom 4:3, a jedan od pogodaka zabio je baš Fierro.

Pogodak Meksikanca pogledajte OVDJE.

Jedanko tako, nesretan je bio i Dario Župarić, bivši branič Rijeke koji je s Portland Timberom branio naslov pravaka MLS-a.

Ipak, Drvosječe su ispale u 1/8 finala ply-offa od Dallasa, a jedan od penala u raspucavanju zabio je i baš ranije spomenuti branič rodom iz Županje.

Kaznene udarce pogledajte OVDJE (03:07:00)


Tagovi

Dario ŽuparićMLSMLS Playoff

Ostale Vijesti