Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

Najmlađi trener u povijesti Osijeka preuzeo Široki Brijeg

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.12.23. | 11:38

Posljednji angažman imao je u Sloveniji

Dino Skender novi trener Širokog Brijega. S 40-godišnjim stručnjakom iz Osijeka suradnja je dogovorena do ljeta 2025. godine, a klupu Plavo-bijelih preuzet će 8. siječnja 2024. godine kada je zakazan početak priprema za proljetni dio sezone, službeno je priopćeno iz kluba.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Trenersku je karijeru počeo je u rodnom Osijeku, a u matičnom klubu vodio je sve uzrasne kategorije i školu nogometa NK Osijek. Više od tri godine bio je glavni trener druge momčadi, potom je radio kao pomoćnik u stručnom stožeru prve momčadi, a zatim je bio i glavni trener NK Osijek čiju je klupu preuzeo u ožujku 2019. godine i postao najmlađi trener koji je vodio Bijelo-plave u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

Na čelu prve momčadi zadržao se pola godine, da bi onda svoju trenersku karijeru nastavio graditi u Olimpiji iz Ljubljane. U dva je navrata bio na klupi Zmajčeka, a ukupni učinak bio mu je 23 pobjede, 12 remija i isto toliko poraza.

Više od godinu i pol dana bio je bez angažmana, a sad će na klupi Širokog Brijega naslijediti Marijana Budimira od koji mu je momčad ostavio na šestom mjestu Premijer lige BiH.

Skender bi na klupi novog kluba trebao debitirati 10. veljače kad Široki Brijeg gostuje kod Stupčanice u drugom kolu Kupa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dino SkenderŠiroki BrijegBiH Premijer liga

Ostale Vijesti