Nainggolan izbačen iz reprezentacije zbog pušenja?!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.09.17. | 13:10

Dva puta u nizu Nainggolan nije dobio poziv u nacionalnu selekciju.

Belgija se već plasirala na Svjetsko prvenstvo, prva od europskih reprezentacije, no i dalje su na popisu sva jaka imena poput Mertensa, Hazarda, Lukakua,  Carrasca, De Bruynea. Martinez je odlučio progovoriti o situaciji.

˝Moja je odluka strogo vezana uz nogomet. Važno je nastaviti raditi s istom momčadi bez obzira na potvrdu plasmana. Želimo slaviti u sljedeće dvije utakmice. Moje odluke su se već pokazale ispravnima, nemamo vremena za nikakve eksperimente. Radja je samo jedan od 50 igrača koje pratimo, ali ekipi za sada ide sjajno bez njega˝ - ispalio je Martinez o jednom od najboljih veznjaka svijeta.

Nainggolan je poznat po svojim izuzetnim trkačkim sposobnostima i jednom od najboljih udaraca u modernom nogometu. Fantastičan je box to box igrač čiji je udarac opasan s bilo koje daljine. Ipak, izbornik nema razumijevanja za njegove pušačke navike, ali riječi i floskule koje rasipa na press konferencijama su zabavne. Tužno je kad čovjek s takvim nogometnim renomeom govori loše stvari o jednom od najboljih veznjaka svijeta. 

Belgijski izbornik govori kako igrači reprezentacije moraju igrati u top natjecanjima, a onda pozove Witsela iz Kine, potom kaže kako svi igrači moraju konstantno igrati, a onda pozove Tielemansa koji je odigrao nekoliko minuta za Monaco. Sve to dok Radju ignorira.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Radja Nainggolan

Ostale Vijesti