EXPA
EXPA

Na Šubićevac stigao novi trener: Austrijski Hrvat vodit će Šibenčane

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.06.22. | 21:28

Prije šest godina radio je i u bečkom Rapidu, a onda krenuo put Grčke

HNK Šibenik je na svojim službenim stranicama objavio kako je sporazumno raskinuo ugovor s Antoniom Jakolišem, a prema pisanju lokalnog portala ŠibenikIN, na stadionu pojavio novi trener.

"Ništa vam se možemo potvrditi prije presice i službenog imenovanja. Bit ćete na vrijeme obaviješteni o terminu pressice", rekao im je glasnogovornik HNK Šibenik Franko Garma, što itekako zvuči kao najava novoga trenera.

Prema pisanju istog portala, radi se o 52-godišnjem Damiru Čanadiju, Hrvatu s austrijskom adresom, a na stadion na Šubićevcu došao u pratnji uprave kluba.

Inače, Čanadi je u karijeri i kao igrač i kao trener mijenjao dosta klubova. Dok je vodio četvrtoligaški klub, izborili su plasman u višu ligu, a potom je i Čanadi dobio svoju priliku u profesionalnom nogometu. Bio je to posao pomoćnika Rashidu Rahimovu u moskovskom Lokomotivu, a bio je potom i u FC Lustenau, klubu koji je 2010. godine izborio ostanak u ligi. Tri godine nakon toga, preuzeo je Altach i s njim izborio prvu ligu. Prije šest godina radio je i u bečkom Rapidu, a onda krenuo put Grčke.



Tagovi

NK ŠibenikHNL

Ostale Vijesti