Na Rujevici se sprema veliki transfer, portugalski velikan želi riječkog veznjaka

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.06.19. | 13:29

Damir Mišković sigurno ima velike zahtjeve od potencijalnog kupca za ovog kreativca

Ovaj veznjak je ove sezone za Plavo-bijele upisao 38 nastupa (2936 minuta), te je ukupno skupio 5 pogodaka u riječkom dresu (3 na gostovanjima, 2 na domaćem terenu).

Pavičić je stigao u Rijeku 1.rujna 2017. godine. Tada je došao kao posuđeni igrač s mogućnošću otkupa, a prema transfermarktu 19. siječnja 2018. postaje igrač HNK Rijeke. Prije svoje sadašnje momčadi Pavičić je nastupao za Dinamo i Lokomotivu za koje je upisao 118 nastupa, a pritom je zabio i 15 pogodaka.

Ovaj 25-godišnjak na transfermarktu vrijedi 2,25 milijuna eura, ali posve je sigurno kako predsjednik HNK Rijeke ima puno veće apetite te kako bi njegova očekivanja po pitanju ovog transfera bila puno veća.

Benfica iza sebe ima jednu jako dobru sezonu. Osvojili su portugalsko prvenstvo, dok su u Europa ligi stigli do četvrtfinala gdje je bolji od njih bio Eintracht, iako su u prvoj utakmici na domaćem terenu stigli do uvjerljive pobjede od 4-2, no to im nije bilo dovoljno budući da je u uzvratu Frankfurt pobijedio sa 2-0 i tako radi boljeg omjera pogodaka u gostima prošla u daljnju fazu natjecanja.

Dodajemo kako je Pavičić ove sezone bio jedan od najistaknutijih riječkih pojedinaca te je potpuno prodisao dolaskom Igora Bišćana na klupu Rijeke. Jednako tako je, uz klupske kolege Zorana Kvržića i Jakova Puljića, bio izabran u momčad prvenstva prema izboru Hrvatske udruge Nogometni sindikat u kojem su glasali igrači i treneri svih momčadi u Hrvatskoj.

Treba napomenuti kako Rijeka nema nikakav pritisak uz potencijalno besplatni odlazak dogodine ovog veznjaka budući da sa Pavičićem imaju važeći ugovor do 15. lipnja 2022. godine.

(foto: Pixsell)


Tagovi

RijekaBenficaDomagoj Pavičić

Ostale Vijesti