Na Maksimir dolazi tinejdžer kojeg su tražili Milan, Inter i Chelsea

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.01.20. | 18:55

Nešto veliko se opet sprema...

Kako prenose 24 sata, Dinamo je snimio, a i zagrizao, za mladog Matiasa Godoya. 17-godišnjak je to koji je osvajao omladinske Copa Americe s argentinskom reprezentacijom, one do 15 i do 17 godina.

Ovime će Dinamo riješiti pitanje krila, a o ovom potencijalnom prelasku su se raspisali i mediji u Argenitini. Godoy je rođen 10. siječnja 2002., a trenutno brani boje drugoligaša Atletico Raffaele, a u sedam utakmica zabio je jedan gol.

Dok jednom ne smrkne drugom ne svane, tako bi Dinamo mogao profitirati od financijskih problema u kojima se trenutno nalazi argentinski drugoligaš. Bilo bi dobro ovaj posao realizirati čim prije, po mogućnosti mladiću za 18. rođendan i punoljetnost pokloniti ugovor – prije nego mu poraste cijena. Ona je već sada dva milijuna eura.

Za igrača su se već zanimali Inter, Milan, Chelsea, kao i Inter iz Miamija Davida Beckhama. Na Copa Americi do 15 godina 2017. godine je zabio četiri gola, od čega tri u polufinalu i finalu. Ako je sudeći prema svježim iskustvima sa dovođenjem tinejdžera iz zemalja bivših svjetskih prvaka, navijači Modrih imaju zbog čega biti uzbuđeni…

(foto: screenshot)

 


Tagovi

Dinamo ZagrebtransferiMatias GodoyHNL

Ostale Vijesti