Na ljeto ipak napušta Primeru, ali Arsenal i Chelsea ipak dobili odbijenicu!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.02.15. | 12:00

Veznjak Real Madrida Sami Khedira odlučio je 'otkantati' zainteresirane prosce - Arsenal i Chelsea te će se priključiti minhenskom Bayernu kada mu ugovor s 'Kraljevima' istekne na kraju ove sezone.

Nijemac je na želji engleskih premierligaša još od prošlog ljeta, kada je postalo jasno da na njega više ne računaju u Madridu i da neće dobiti produljenje ugovora.

Ali kada 27-godišnjaku na kraju sezone istekne ugovor, odredište mu neće biti Engleska, nego će Santiago Bernabeu zamijeniti Allianz Arenom, tvrdi Daily Express.

Khedira se bori za minutažu u kraljevskom klubu još od teške ozljede koljena 2013. godine, nakon čega Carlo Ancelotti bira Tonija Kroosa i hrvatskog reprezentativca Luku Modrića, ispred bivšeg igrača Stuttgarta.

A priključivanjem mladog Lucasa Silve i tinejdžerske zvijezde Martina Odegaarda, njemački će reprezentativac biti u još lošijoj poziciji u Realu.

Khedira je startao u samo jednoj utakmici u Primeri ove sezone za 'Kraljeve' i smatra ga se mogućom dobrom zamjenom za Kroosa u Bayernu, nakon što je on napustio Bavarce ovog ljeta i došao u Real.

Arsenal je pokušavao ugrabiti njemačkog veznjaka, ali čini se da će morati ipak odustati i baciti se negdje drugdje u potragu jer bi Khedira vrlo lako mogao dogovoriti dolazak u redove njemačkog prvaka.

 (Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

ChelseaArsenalBayernReal MadridSami Khedira

Ostale Vijesti