Na krilima budućih dinamovaca, Lokomotiva lovi finale protiv Slavena (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.05.20. | 12:45

Prva utakmica polufinala očekuje nas u subotu od 20:15 sati.

S početkom od 20:15 sati vraća nam se nogomet na hrvatske travnjake. Prva službena utakmica koja će se igrati u Hrvatskoj nakon pandemije koronavirusa, bit će ona u Koprivnici između Slaven Belupa i Lokomotive u prvoj utakmici polufinala hrvatskog Kupa.

Ovo je prvo izdanje borbe za Rabuzinovo sunce da u polufinalima nema ni Dinama ni Hajduka, a drugi polufinalni par čine Osijek i Rijeka koji igraju u nedjelju.

Pogledajte TEČAJ za utakmicu Slaven Belupo - Lokomotiva

Što se tiče tri ovosezonska međusobna okršaja ovih suparnika, momčad s Kajzerice je u prednosti. U prvom susretu ove sezone slavili su s uvjerljivih 6:1, dok su u posljednjem ogledu početkom ožujka, 'lokosi' su pobijedili rezultatom 3:0. 'Farmaceuti' su jedinu pobjedu zabilježili s minimalnim rezultatom krajem studenog prošle kalendarske godine.

Što se glavnih uzdanica tiče, sve je jasno – domaćine predvodi bivši igrač Dinama, Iva Krstanović u vrhu napada, dok goste predvode budući igrači 'modrih', Lirim Kastrati i Fran Karačić. Naravno, svoditi ove dvije momčadi samo na njih je potpuno bespotrebno i pogrešno jer Slaven u svojim redovima ima i bivšeg igrača Barcelone, Jeffrena, kao i Bogojevića, Glavčića i Lulića te Bačelića-Grgića u sredini terena. Kod Lokosa su neizostavni Myrto Uzuni, jedan od najboljih napadača u cijeloj ligi, kao i Indrit Tuci te njiihov najbolji igrač ove sezone, Marko Tolić.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Myrto UzuniLirim KastratiIndrit TuciIvan KrstanovićMarko TolićFran KaračićStipe Bačelić-GrgićJeffren SuarezHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti