foto: Action Imeges
foto: Action Imeges

Muller poludio zbog žutog kartona pa izvrijeđao Španjolce

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.10.20. | 09:08

Sudac počastio Nijemca, a on gostujuću momčad.

Bayern je sinoć na najbolji način pobjedom protiv Atletica rezultatom 4:0 otvorio sezonu Lige prvaka u kojoj brane naslov.

Bavarski gigant je nastavio dominaciju od prošle sezone kad su postali jedina momčad u povijesti Lige prvaka koja je sezonu završila sa svih 11 pobjeda.

No, osim fenomenalne predstave Bayerna pažnju medija privukao je Thomas Muller, koji je burno reagirao nakon nategnutog žutog kartona u 21. minuti. Naime, ofenzivcu Bavaraca je u primanju malo pobjegla lopta, no klizećim startom je stigao do nje prije Trippiera te dodao svom suigraču, ali je nakon dodira s loptom zakačio i beka gostiju koji je ostao ležati na travi.

Sudac Oliver je sa zadrškom svirao prekršaj, ali i sankcionirao Mullera žutim kartonom na što je Nijemac poludio te riječima uvrijedio gostujuću momčad.

„Što je ovo? Nemoguće. Igramo protiv najvećih u svijetu nogometa i ti mi daješ žuti za ovakav prekršaj“, rekao je Muller.

Riječi su to koje su uvrijedile Španjolce, a tamošnji mediji se nadmeću u dijeljenju epiteta Mulleru koji ovih dana nije omiljeni lik na Pirinejskom poluotoku.


Tagovi

Thomas Müller

Ostale Vijesti