Muke po Sammiru: Lani najbolji igrač kluba, ali sada ga Falcao "tjera" na posudbu!?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.02.16. | 08:41

Sammir klub želi i četvrtu veliku zvijezdu!

Ovoga siječnja svjedoci smo kineske nogometne ekspanzije, koju bi u negativnom smislu na svojoj koži mogao osjetiti Sammir.

Dugogodišnji nogometaš Dinama lani je prešao u tamošnji Jiangsu Suning, gdje je prošle sezone bio ponajbolji igrač. Međutim, Jiangsu je ove zime bio najaktivniji i zasad je u svoje redoveo doveo čak tri velika pojačanja. Stigli su Brazilci Teixeira, Ramires i Jo, ali to nije sve budući da bi točka na „i“ trebao biti – Radamel Falcao!

Kineski klubovi na svom rosteru mogu imati samo četiri stranca izvan azijske federacije, a u njihovoj Ligi prvaka još jednog manje. Kako stvari stoje, Jiangsu bi se mogao riješiti Sammira, jer su gore spomenuti ipak veće „face“.

Novo odredište Brazilca s hrvatskom putovnicom trebao bi biti Hangzhou Greentown, klub koji je u kineskim okvirima cijenjen gotovo jednako kao i Jiangsu. No, Hangzhou nije toliko trgovao, pa u svojim redovima ima tek jedno poznato ime – Matthewa Špiranovića, Australca hrvatskog podrijetla koji je nekada bio u Nurnbergu.

Sammir bi u Hangzhou trebao stići na posudbu, iako ovo nije definitivna odluka. Ipak, Kinezima su ostala još gotovo dva tjedna prijelaznog roka, stoga je za očekivati da će Jiangsu dovesti novu veliku zvijezdu. Bio to Falcao ili netko drugi...

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Hangzhou GreentownRadamel FalcaoJorge SammirSammirJiangsu Suning

Ostale Vijesti