Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Muke po Gustafssona: Hajduk ostao bez još jednog veznjaka uoči gostovanja na Šubićevcu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.10.21. | 13:34

Vezni red Splićana je vrlo oslabljen uoči dalmatinskog derbija.

Nižu se loše vijesti za trenera Hajduka Jensa Gustafssona, u nedjelju u gostima kod Šibenika ne može računati na pouzdanog veznjaka Josipa Vukovića. Iskusni 29-godišnjak ima problema s aduktorom, mišić mu je načet pa ne može igrati protiv Šibenika. Nije ga bilo ni u Zadru u prijateljskoj utakmici, prije aduktora mučila ga je viroza, a sada ozljeda zbog koje mora mirovati.

Vuković je ove sezone bio standardan, nastupio u svim prvenstvenim utakmicama, a jedino je preskočio utakmicu Kupa protiv Primorca iz Biograda. Jednom je bio strijelac, postigao je fantastičan gol u gostima kod Gorice, njegov prvi u seniorskoj karijeri. Sada mora kraće pauzirati, a to znači da je švedski trener ostao na samo dva rješenja u veznom redu.

Jedini zdravi su Fossati i Atanasov, a mala je šansa da se oporavi Krovinović koji je danas počeo lagano trenirati. Prije dva dana teško se ozlijedio i mladi Čuić koji je bio jedna od alternativa u veznom redu. Nije nemoguće da Gustafsson u vezni red postavi neumornog trkača Sahitija, to rješenje je izglednije od Kačaniklića koji bi mogao zamijeniti kartoniranog Marka Livaju.

Znajući da zbog ozljede u nedjelju neće biti stopera Josipa Eleza te ranije ozljeđenih Posavca i Eduoka biti će zanimljivo kakav će sastav Gustafsson poslati na travnjak u dalmatinskom derbiju.

Piše: Vedran Pavičić


Tagovi

Josip VukovićHajdukNK Šibenik

Ostale Vijesti