REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Muke po Camaña: “Pošaljem mu poruku da imamo Saudijsku Arabiju, a on uzvrati ‘Inter, Inter, ale, ale, ale’”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 29.09.23. | 20:47

Kapetan Nerazzurra s ovim će si još malo dignuti dionice kod navijača

Teško je očekivati da će Inter ove sezone ponoviti isto ono što su napravili prošle. Doduše, nisu osvojili Serie A, ipak je to bila sezona Victora i Hviče, ali je Inzaghijeva momčad ipak uspjela Coppa Italiju i dogurati do finala Lige prvaka što je svakako vrijedno naklona.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ljetos su ostali bez nekoliko jako važnih igrača poput Brozovića, Onane, Škriniara, Džeke i Lukakua, dok su na Giuseppe Meazzu stigli Thuram (koji se već sada pokazao kao pojačanje), Pavard, Sommer, Arnautović, Cuadrado, Klaassen, Sanchez i drugi. Iako ti ‘novi’ nipošto nisu loši, dojam je da se kvalitete ipak nešto smanjila…

No, smanjila se kvaliteta ili ne, Inter je nakon prvih šest kola vodeći u Serie A. Preciznije, na vrhu su poravnati s gradskim rivalom Milanom, a svima je jasno da to ne bi bio slučaj da je kojim slučajem Lautaro Martinez, kapetan kluba i prva napadačka opcija trenera Inzaghija, ljetos uskočio (poput mnogih drugih) u vlak za Saudijsku Arabiju te tako riješio egzistenciju narednih nekoliko naraštaja.

No, Lautaro je ostao, a da je ponuda zaista bila na stolu, u razgovoru za Gazzettu dello Sport potvrdio je igračev agent Alejandro Camaño:

“Saudijsko tržište je primamljivo. Lautaro je imao ponude, ali ne samo od njih. Kad mu pošaljem poruku da imamo Saudijsku Arabiju, on mi uzvrati ‘Inter, Inter, ale, ale, ale’. On je zaluđen s klubom, obožava navijače, stoga ga ljetos ništa nije zanimalo osim Nerazzurra. Pustite glasine, on samo želi igrati za Inter”, rekao je Španjolac pa se onda osvrnuo na ugovor koji Lautaru ističe u ljeto 2026.

“Dobio je drugo dijete, njemu je u Milanu lijepo, logično je da želi ostati. Novi ugovor? Mislim da je to realno. I da su obje strane zainteresirane! Kada će potpisati? Mi imamo dobru prošlost s Interom, dugo surađujemo i sve je uvijek bilo korektno. Vjerujem da ćemo o novom ugovoru krenuti uskoro pregovarati”, dodao je Lautarov agent.

Inter u subotu s početkom u 20.45 sati igra gostujuću utakmicu protiv Salernitane, a strijelac pet ovosezonskih pogodaka Crno-plavih očekuje se, naravno, od prve minute na terenu. (rv)



Tagovi

Lautaro MartinezInterSerie A

Ostale Vijesti