Mr. Penal: U osam utakmica iznudio više kaznenih udaraca nego itko cijele prošle sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.10.18. | 08:31

Sjajne igre mladog Pepea.

Nevjerojatno, ali istinito ovo je Pepeu bio četvrti izboreni penal u osam utakmica ove sezone, a to je najveći broj u svim ligama petice ove sezone. Još bolje ipak zvuči podatak da ni jedan igrač nije zaradio više kaznenih udaraca cijele prošle sezone u francuskoj ligi.

Pepe je mladi napadač kojeg je Lille prošlog ljeta platio deset milijuna eura Angersu, a sada već vrijedi 16 milijuna eura. Kako i ne bi kad je prošle sezone zabio 13 golova i bio jedan od najzaslužnijih što su ostali u ligi, a sada su na senzacionalnom drugom mjestu, odmah iza PSG-a.

I za to je najzaslužniji Pepe koji je zabio već pet puta ove sezone, a više su od njega zabili samo Neymar i Thauvin. Uz sve to Pepe ima i tri asistencije tako da se radi o jednom od najboljih igrača lige kojeg ćemo vjerojatno uskoro gledati u nekom od najvećih klubova svijeta.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">4 - Nicolas Pépé has won 4 penalties in Ligue 1 this season, highest tally for a Top 5 leagues player. No Ligue 1 player won more penalties in the entire last season. Rocket. <a href="https://t.co/Z8iUGooODP">pic.twitter.com/Z8iUGooODP</a></p>&mdash; OptaJean (@OptaJean) <a href="https://twitter.com/OptaJean/status/1046502338092044290?ref_src=twsrc%5Etfw">September 30, 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Nicolas Pepe

Ostale Vijesti