Screenshot Video
Screenshot Video

Mr. Derby ostaje još godinu dana u hrvatskoj koloniji

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.04.22. | 14:27

Prošlog ljeta stigao je s Mijom Caktašem u saudijski klub u kojem glavnu riječ vode Hrvati

El Arbi Hillel Soudani ostat će još godinu dana u Damacu. Objavio je to saudijski klub na društvenim mrežama kako je s nekadašnjim krilnim napadačem Dinama produžena suradnja. U Damac je stigao prošlog ljeta, kad i Mijo Caktaš koji je otišao iz Saudijske Arabije ove zime.

Soudani nije tamo bez poznatih lica, s njim je i nekadašnji suigrač i kapetan Dinama Domagoj Antolić, a vodi ih hrvatski trener Krešimir Režić koji je od kluba napravio senzaciju. Prošle sezone svi su im predviđali ispadanje iz lige, a ove sezone su bili jedan dio sezone na prvom mjestu ispred klubova s puno većim budžetom.

33-godišnji Alžirac je u svojoj karijeri igrao ASO Chelf, Vitoriju Guimaraes, Dinamo Zagreb, Nottingham Forest, Olympiacos i Al-Feteh, s tim da je u dresu najtrofejnijeg hrvatskog kluba ostavio uvjerljivo najbolji dojam. Posljednjih godina mučio se s ozljedama, a one su i glavni razlog zašto se nije uspio nametnuti za prvih 11 u Olympiacosu. Budući da mu je konkurencija bila iznimno velika, a njegovi najbolji igrački dani su polako iza njega, Soudani se prošlog siječnja odlučio na transfer u Al-Feteh,

Stigao je kao slobodan igrač, odradio pola godine u Saudijskoj Arabiji, da bi se nakon isteka ugovora vratio u Zagreb gdje je trenirao dok je čekao novi angažman. Mnogi su pomislili da će se vratiti u 1. HNL, ali Soudanijeve su ambicije ipak bile vezane uz inozemstvo.


Tagovi

DamacEl Arbi Hillel Soudani

Ostale Vijesti