David Klein/Action Images
David Klein/Action Images

Mourinhu se za Dinamo vraća veznjak koji bi mogao osvanuti u početnih 11

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 07.03.21. | 10:09

Navodno postoji mogućnost da protiv Modrih netko od dvojca Son-Kane bude na klupi.

Nogometaši Tottenhama danas s početkom u 20:15 sati igraju prvenstveni ogled protiv Crystal Palacea. Ta utakmica svojevrsna je uvertira za ovaj četvrtak i utakmicu Europske lige kad im u goste stiže hrvatski prvak Dinamo, a dobre vijesti za trenera Pijetlova Josea Mourinha su te da bi za taj ogled njegova svlačionica mogla biti bogatija za jedno ime koje neko vrijeme nije bilo u konkurenciji zbog ozljede.

Riječ je o argentinskom veznjaku Giovaniju Lo Celsu, a on će već danas biti u konkurenciji za sastav, iako mnogi vjeruju da će ga Portugalac poštedjeti.

„Ne znam, nisam siguran da će Lo Celso moći igrati protiv Crystal Palacea, veća je vjerojatnost da će igrati u četvrtak protiv Dinama. No, možda se ukaže prilika i sad, vidjet ćemo“, rekao je 'The Special One'.

Engleski mediji dodaju kako bi današnju utakmicu mogli preskočiti Bale i(li) Hobjerg kako bi onda spomenuti dvojac imao punu minutažu protiv Dinama ovog četvrtka. Jednako tako, pojavila se priča da bi protiv hrvatskog prvaka Mourinho mogao odmarati nekog od dvojca Kane-Son budući da, kako i sam Mourinho ističe, raspored Pijetlova ovog ožujka iznimno zahtjevan.

Ove sezone je 24-godišnji Argentinac skupio 11 premierligaških nastupa, skupio je po jedan pogodak i jednu asistenciju, a Mourinho ga najčešće koristi na mjestu središnjeg veznjaka. U Europskoj ligi, Lo Celso ove sezone ima osam nastupa i četiri pogotka, a posljednjih nekoliko susreta nije bio u konkurenciji zbog problema sa zadnjom ložom.


Tagovi

Dinamo ZagrebTottenhamJose MourinhoPremier ligaEuropska ligaGiovani Lo Celso

Ostale Vijesti