RUSSELL CHEYNE/Action Images
RUSSELL CHEYNE/Action Images

Mourinho zove Lingarda u Romu, ali u utrku se uključio i Milan

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.03.22. | 11:47

Žele ga dva kluba iz Premier lige i dva iz Serie A, a Jesse zasad mudro šuti…

U proljetnom dijelu prošle sezone o Jesseju Lingardu pisalo se kao o Messiju. Uostalom, odmah su krenuli natpisi Jesse > Messi, a West Ham je njegov pogon ostvario neke velike pobjede. U tom ritmu su Čekićari nastavili i ove sezone, igraju sjajno usprkos tome što Jesse više nije kod njih, iako je obostrana želja bila da se suradnja produlji. No, do toga nije došlo, ponajviše zbog megalomanske potrebe ljudi iz Uniteda da u svojim redovima imaju 'stotinu' sjajnih igrača, a Jesse je u Unitedu u potpunosti pao u drugi plan.

Čak ni kad je iz prve momčadi 'do daljnjeg' odstranjen Mason Greenwood, Lingard nije dobio puno veću minutažu. Da posjeduje veliku kvalitetu, uvjerili su se svi koji prate Premier ligu, a za njegovim uslugama nisu zainteresirani samo klubovi s Otoka već su se sad u utrku uključili Roma i Milan.

Mourinho zove Lingarda u Romu, po primjeru Abrahama se da zaključiti da se igrači s Otoka mogu nametnuti i uklopiti u igru Vučice, ali Portugalac nije jedini tko ga želi u svojim redovima. Naime, najnovije vijesti iz Italije govore kako Lingarda želi i Milan, a 29-godišnji Englez im je još više zanimljiv budući da na kraju sezone postaje slobodan igrač.

No, to su Newcastle i prethodno spomenuti West Ham, oni također ne odustaju od ideje da Lingard navuče njihov dres sljedeće sezone. Iako je Lingard ove sezone u Premier ligi skupio tek 13 nastupa i dva pogotka, njegove kvalitete i dalje drže cijenu. Budući da se za njega neće platiti nikakva odšteta, za očekivati je da će sam igrač inzistirati na većim primanjima pa će tako biti zanimljivo vidjeti tko će u konačnici biti spreman najdublje zavući ruku u džep.

U svakom slučaju, Lingard na ljeto odlazi iz kluba čiji je član od svoje osme godine, a hoće li ostati na Otoku ili će na kraju prihvatiti poziv iz Italije, tek treba vidjeti..


Tagovi

MilanRomaWest HamNewcastleManchester UnitedJesse LingardtransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti