REUTERS/Stoyan Nenov
REUTERS/Stoyan Nenov

Mourinho zamalo ispustio prednost od 3:0 i prvo mjesto, Partizan prošao, Istrijan zabio dva pogotka u pobjedi svoje momčadi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 09.12.21. | 20:14

Završile su četiri skupine Konferencijske lige.

U ranijem terminu zadnjeg kola Konferencijske lige odigrano je osam utakmica nakon kojih smo dobili sve sudionike druge faze natjecanja iz skupina A, B, C i D. Utakmice u ostalim skupinama počinju u 21 sat.

Ponudu za ostale utakmice Konferencijske lige pronađite OVDJE.

U skupini A, LASK je potvrdio prvo mjesto 3:0 (Balić 41', Nakamura 63', Gruber 81') pobjedom nad finskim HJK-om, a šesnaestinu finala natjecanja izborio je Maccabi Tel Aviv koji je remizirao na gostovanju kod Alashkerta s 1:1 (Boljević 87'/ Almog 90'), ali to im nije utjecalo na konačni položaj. Stipe Perica ga goste je cijelu utakmicu proveo na klupi za pričuve, a armenski klub je upisao prve bodove u ovosezonskom natjecanju.

Alashkert - Maccabi Tel Aviv 1:1

LASK - HJK 3:0

Gent je potvrdio prvo mjesto skupine B minimalnom pobjedom nad Florom iz Tallinna (Bruno 51'), a u šesnaestinu finala prošao je i Partizan koji na domaćem terenu nije smio izgubiti od Anorthosisa. Milovanović je zabio u 20. za 1:0 (VIDEO), a izjednačio je Christodoulopoulos u 33. iz kaznenog udarca. U nastavku utakmice ciparska momčad bacila je sve karte u napad, ali nije uspjela zabiti gol koji bi ih odveo u iduću fazu natjecanja.

Gent - Flora 1:0

Partizan - Anorthosis 1:1

U osminu finala Konferencijske lige iz grupe C na kraju će Roma koja je s 3:2 nadvisila CSKA u Sofiji i preskočila norveški Bodo/Glimt koji je remizirao kod Zoryje 1:1 (Nazaryna 18'/ Vernydub-ag 68'). Roma je na odmor otišla s prednosti od 2:0 pogocima Tammyja Abrahama (15', VIDEO) i Borje Majorala (34', VIDEO), a Abraham je u 53. zabio svoj drugi pogodak za 3:0 (VIDEO). CSKA se na kraju zamalo vratila, Cataković je u 75. zabio za 1:3 (VIDEO), a konačni rezultat postavio je Wildschut u 93. (VIDEO). Karlo Muhar odigrao je svih 90 minuta za domaći sastav.

CSKA Sofia - Roma 2:3

Zorya - Bodo/Glimt 1:1

U dvoboju sigurnih putnika u drugi krug AZ Alkmar je svladao Randers 1:0 kasnim pogotkom Oostinga (87'), a Cluj je na domaćem terenu nadvisio Jablonec u utakmici za prestiž s 2:0. Junak Cluja bio je Gabrijel Debeljuh koji je načeo domaćine u 45. (VIDEO), a onda je u 82. i potvrdio pobjedu rumunjskog predstavnika (VIDEO).

Alkmaar - Randers 1:0

Cluj - Jablonec 2:0

Skupina E

Feyenoord - Maccabi Haifa, 21h

Union Berlin - Slavia Prag, 21h

Skupina F

Kopenhagen - Slovan Bratislava, 21h

PAOK - Lincoln, 21h

Skupina G

Tottenham - Rennes, odgođeno

Vitesse - Mura, 21h

Skupina H

Basel - Qarabag, 21h

Omonia - Kairat Almaty, 21h

Ponudu za ostale utakmice Konferencijske lige pronađite OVDJE.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+





Tagovi

Gabriel DebeljuhJose MourinhoRomaPartizanKonferencijska liga

Ostale Vijesti