Mourinho u problemima? Morat će prodavati ako želi pojačanja

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.11.17. | 15:34

Upravi je dosta rasipništva

Puno se pisalo o transfer politici Josea Mourinha otkako je preuzeo kormilo Crvenih Vragova.

Portugalski stručnjak potrošio je 285 milijuna funti na nove igrače. Lukrativni ugovori najvećih Unitedovih zvijezda također su ozbiljno opteretili budžet kluba iz Manchestera. Najistaknutiji su, dakako, Paul Pogba i Romelu Lukaku ali treba spomenuti i velike novce koji su utučeni na, između ostalih, Henrikha Mkhitaryana, Nemanju Matića i Victora Lindelofa.

Mourinho je jasno dao do znanja da planira dodatno pojačati momčad u pokušaju da ostane u koraku s Manchester Cityjem staroga rivala Josepa Guardiole. Međutim, izgleda da će ovaj put morat malo bolje balansirati knjige.

Pred izlaznim vratima je Luke Shaw, koji je u Mourinhovoj nemilosti i nije još startao u prvoj momčadi ove sezone. Međutim, ukoliko će Portugalac htjeti snažnije pojačati svoju ekipu, morat će otpisati još par igrača.

Marouane Fellaini ušao je u posljednju godinu ugovora te je upitno koliko će se zadržati na Old Traffordu dok su stoperi Eric Bailly i Lindelof, unatoč oscilacijama u formi, vjerojatno sigurni, ukoliko uzmemo u obzir da su tek nedavno obukli dresove Uniteda.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Jose MourinhoPaul PogbaRomelu LukakuNemanja Matić

Ostale Vijesti