Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Mourinho se obrušio na svlačionicu: Dinamo ćemo dugo pamtiti kao noćnu moru

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.03.21. | 11:46

Svlačionica Tottenhama je podijeljena zbog sebičnih igrača te agenata koji samo misle na svoje interese i koji imaju veze s određenim novinarima, rekao je Mourino nakon pobjede nad Villom

Iako je od utakmice prošlo sada već skoro tjedan dana, poraz Tottenhama u Zagrebu i dalje je trn u oku engleskim novinarima. Nakon pobjede nad Aston Villom, upitali su Mourinha zašto njegova momčad nije ovako izgledala i u Zagrebu.

"Moji igrači su se borili i zbog toga sam sretan, ali mi se ne sviđa činjenica da smo bili dobri samo zato jer nismo bili dobri u prethodnoj utakmici. Onu utakmicu u četvrtak, protiv Dinama, dugo ćemo pamtiti kao noćnu moru", rekao je Mourinho.

Dodao je kako je svlačionica Tottenhama podijeljena i da su igrači sebični, odnosno da misle samo o sebi.

„Svlačionica Tottenhama je podijeljena zbog sebičnih igrača te agenata koji samo misle na svoje interese i koji imaju veze s određenim novinarima. Općenito gledano, danas je nogomet postao teži za voditi, jer ima previše sebičnosti, prevladavaju pojedinačni interesi, postoje tužitelji i njihovi odnosi s tiskovinama. Nema više onog timskog duha koji je nekada krasio svlačionice, koji tjera igrače da ginu jedni za druge, neovisno o tome jesu li na travnjaku ili na tribini. Danas se društvo promijenilo, a psihološke profile mladih ljudi nije lako razumjeti“, rekao je Mourinho za Sky Sports, a njegovu izjavu prenosi talijanski Corriere dello Sport.

Na sličnom tragu je bila i izjava vratara Llorisa odmah nakon poraza u Zagrebu, kada se obrušio na pojedine igrače, no zato je u obranu svlačionice, ali i trenera Mourinha stao Lucas Moura. Brazilski internacionalac tvrdi da cijela svlačionica čvrsto stoji iza portugalskog stručnjaka, koji nije kriv za poraz od Dinama.

„Svi smo zajedno i u porazima i u pobjedama. Poraz u Zagrebu bio je isključivo naša krivica, cijela svlačionica bila je u njega uključena. Tako je cijela svlačionica uključena i u ovu pobjedu nad Aston Villom. Mourinho je naš trener, vjerujemo u njega, jer znamo njegovu povijest, a na temelju nje i svi mi u Tottenhamu želimo biti uspješni“, poručio je Moura.


Tagovi

Jose MourinhoTottenhamLucas Moura

Ostale Vijesti