REUTERS/Toby Melville
REUTERS/Toby Melville

Mourinho prva pojačanja u Romu dovodi iz Premier lige

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.06.21. | 11:56

Dobro je upoznat s njihovim kvalitetama

Portugalski stručnjak Jose Mourinho preuzeo klupu Rome nakon smjene u Tottenhamu. Ironija je da će u drugom smjeru otići vjerojatno bivši trener Rome kojeg je Special one zamijenio, Paolo Fonseca.

Roma je prošlu sezonu završila na sedmom mjestu, a pod Mourinhom će tražiti bolji plasman.

Stoga je portugalac već krenuo u potragu za pojačanjima, a među prvima se spominju dva imena iz Premier lige. Prema pisanju Corriere dello Sporta, na meti Rome su vratar Rui Patricio i veznjak Granit Xhaka. Vratar Wolvesa i veznjak Arsenala trenutno su s reprezentacijama na Europskom prvenstvu, a prema navođenju Talijana potpis bi mogao uslijediti odmah nakon Eura.

Iako Rui Patricio još nije otkrio u kojem smjeru će njegova karijera se nastaviti, Xhaka je u intervjuu za britanski Mirror ostavio oproštajnu poruku od Arsenala.

„Bila je dobra godina za mene, igrao sam puno, ali pozicija na kraju sezone bila je razočaravajuća. Sigurno je bilo problema koji nisu još riješeni, ali sada se ne isplati osvrtati“, rekao je u intervjuu.

Prema Corriereu, Xhaku čeka četverogodišnji ugovor u Romi po kojem bi trebao primati dva i pol milijuna eura po sezoni. Njegov transfer trebao bi koštati Romu 18 milijuna eura.


Tagovi

Jose MourinhoRui PatricioGranit XhakaRoma

Ostale Vijesti