Engleski velikan dovodi stopera od 60 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.09.20. | 11:52

Odlični stoper, s odlikama koje nadilaze one obrambenog igrača, predmetom je Portugalčevih žudnji.

U četvrtak u javnost je doprijela informacija kako Tottenham želi dovesti obrambenog igrača koji je već dvije sezone jedan od najcijenjenijih na Starom kontinentu.

Radi se o Interovu Milanu Škriniaru. Njegov ga klub cijeni na 60 milijuna eura, no Spursi bi ga htjeli za čak dvostruko manji novac, javlja Sky. Dojam je, stoga, kako će licitiranje za 25-godišnjaka potrajati.

Direktor tehničke izvedbe Spursa, Steve Hitchen, viđen je u Milanu uz srijedu. Jedno od važnijih pitanja jest ono hoće li londonski klub realizirati neke prodaje kako bi namaknuo sredstva za ovaj ulazni transfer.

Serge Aurier, unatoč interesu Spartaka iz Moskve, za sada ostaje u Spursima. Inače, za slovačkog stopera se zanimao i Milan no jednostavno nisu taj posao bili u stanju financijski iznijeti.

Poznato je da je Daniel Levy ‘’tvrd’’ pregovarač i ostaje vidjeti gdje će se dva kluba naći – ako će uopće – kako bi defenzivac koji se jako sviđa Mourinhu obukao bijeli dres.

Škriniar je stigao 2017. iz Sampdorije u Inter za 20 milijuna eura. Tottenham na njegovim pozicijama trenutno na raspolaganju nemaju previše pouzdana, renomirana imena, i ona je svakako jedna od onih koje Portugalac na klupi želi ojačati.

 

 

(foto: Action Images)


Tagovi

transferiInterMilan SkriniarTottenhamJose Mourinho

Ostale Vijesti