Mourinho će protiv Arsenala u vatru gurnuti 17-godišnjeg wonderkinda?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.04.15. | 13:07

Obzirom da je Diego Costa van terena zbog ozljede, Chelsea je u problemima s napadačkim opcijama , budući da niti Loic Remy i Didier Drogba nisu potpuno spremni. Zbog toga bi u nedjelju protiv Arsenala priliku mogao dobiti mladi 17-godišnji napadač, Dominic Solanke.

Šanse da Remy nastupi protiv Arsenala se procjenjuju na oko 50 posto, Costa se vraća treninzima sljedećeg tjedna, a najviše zabrinjava stanje Drogbe nakon što je u utakmici protiv Manchester Uniteda ozlijedio gležanj.  

Ako sva trojica otpadnu, u vatru će uskočiti mladi engleski reprezentativac, Dominic Solanke.

Obzirom da je Patrick Bamford na posudbi u Middlesbroughu, Solanke je pozvan u pomoć, a već je bio na klupi protiv Manchester Uniteda u subotu.

Solanke je već zabilježio svoj debi u Ligi prvaka, ali ušao je samo kratko u utakmici protiv Maribora, a pun je samopouzdanja nakon što je prošlog tjedna 'Bluesima' pomogao da osvoje UEFA-inu U-19 Ligu prvaka za mlade, s 12 pogodaka u devet utakmica.

Tijekom reprezentativne stanke je pozvan da trenira sa seniorskom reprezentacijom Engleske.

Solanke je ukupno postigao sedam golova u 12 utakmica za U-21 momčad ove sezone i Chelsea će s obzirom na problematičnu situaciju s ozljedama, možda morati biti primoran da ga baci u vatru i provjeri je li došlo vrijeme da se predstavi na velikoj pozornici.

Postoje i kombinacije da menadžer Chelseaja Jose Mourinho odluči promijeniti poziciju Edenu Hazardu, no mnogi bi radi vidjeli mladog Solankea na djelu i to u tako važnom okršaju u Premiershipu, iako mu je tek 17 godina.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Jose MourinhoChelseaArsenalPremiershipDominic Solanke

Ostale Vijesti