Foto: screenshot
Foto: screenshot

Moro zabio sjajan prvijenac u porazu od Vlašićevog CSKA (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.10.20. | 17:21

Moskovski derbi otišao na stranu A reprezentativca.

U sklopu 11. kola Premier lige, gledali smo moskovski derbi u kojemu su se sučelili klubovi trojice hrvatskih nogometaša. Nikola Vlašić i Kristijan Bistrović s jedne strane te Nikola Moro s druge odigrali su vrlo sadržajan susret koji je na kraju otišao na stranu CSKA koji je slavio protiv Dynama rezultatom 3:1.

Sva četiri zgoditka vidjeli smo u drugom poluvremenu, Kuchaev (51') i Ejuke (54') doveli su domaći „vojni“ klub do vodstva 2:0, a već u 57. minuti igrači u bijelom dolaze do smanjenja vodstva.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama primio je loptu na vrhu šesnaesterca te je snažnim udarcem neobranjivo poslao u suprotni kut vratara Akinfejeva za 2:1.

Međutim, svu nadu gostima razorio je Diveyev golom u 67. minuti za konačnih 3:1.

Vlašić je igrao do 78. minute kada ga je zamijenio Bistrović, a Moro je odigrao cijelu utakmicu. Inače, bivši veznjak Modrih ugrabio je mjesto u udarnom sastavu moskovskog kluba, ovo mu je bio deveti nastup i prvi gol.

CSKA nakon jedanaest kola ima 22 boda, nalaze se na trećem mjestu s dva boda manje od vodećih Zenita i Spartaka. Dynamo drži sedmo mjesto sa 17 bodova na svom kontu.

Gol More:



Tagovi

Nikola MoroNikola VlašićKristijan BistrovićCSKA MoskvaDinamo MoskvaRuska Premier liga

Ostale Vijesti