Monaco dotakao dno: Leko i društvo pomeli Francuze (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.11.18. | 20:47

Nove glavobolje za Thierrya Henrya.

Na drugom večerašnjem susretu igranom u ranijem terminu u 4. kolu Lige prvaka također je bilo velikih iznenađenja. Club Brugge koji trenira Ivan Leko i za koji igraju Hrvati Letica, Mitrović i Tomečak razmontirao je Subašićev Monaco 4:0.

U udarnoj momčadi Club Bruggea nije bilo ni jednog Hrvata, a ni Subašića već standardno nije bilo na golu Monaca, no možda bolje za njega jer je na stadionu u Monte Carlu sve bilo gotovo već nakon pola sata.

Iako je klupu Monaca nedavno preuzeo Thierry Henry, rezultati monegaškog kluba su i dalje katastrofalni. U francuskom prvenstvu drže pretposljednje mjesto tablice, a u Ligi prvaka su do večeras upisali remi i dva poraza. Ovo im je, eto bio treći.

Gostujuća momčad povela je u 12. minuti preko Hansa Vanakena. Samo pet minuta poslije, novopečeni belgijski reprezentativac se po drugi put upisao u listu strijelaca, ovaj put golom iz jedanaesterca, da bi 0:3 potpisao Wesley u 24. minuti utakmice. U 85. minuti Vormer je zakucao posljednji čavao u lijes kluba iz Kneževine za 0:4.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Thierry HenryDanijel SubašićIvan LekoMatej MitrovićKarlo Letica

Ostale Vijesti