MOMČAD DANA: Po pet Engleza i Kolumbijca te jedan Japanac

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.06.18. | 08:24

Kane gotovo savršen.

Jučer su odigrane posljednje tri utakmice drugog kruga Svjetskog prvenstva koje se do 15. srpnja igra u Rusiji. Engleska je demolirala Panamu 6:1, Kolumbija je s 3:0 izbacila Poljsku iz natjecanja, a jedini remi odigran je na utakmici između Senegala i Japana.

Kao i svakog dana do sada, donosimo najbolju momčad prethodnog dana vodeći se ocjenama na stranici WhoScored koja se bavi naprednom nogometnom statistikom.

Na vratima je Kolumbijac David Ospina s ocjenom 7.1, a u obrani se nalaze dva Engleza (John Stones 8.7 i Kyle Walker 7.6.) te jedan Kolumbijac (Jerry Mina 8.1).

U vezu su se također smjestila po dva Engleza (Kierran Trippier 8.4 i Jesse Lingard 8.2) i jedan Kolumbijac, odlični James Rodriguez (8.9), a na lijevu stranu se „ugurao“ i jedini igrač koji dolazi iz treće reprezentacije, Japanac Takashi Inui koji je zabio gol i bio nepremostiva prepreka za obranu Senegala.

U napadu se nalaze odlični Juan Cuadrado iz Kolumbije (8.9) i njegov suigrač Radamel Falcao (8.5), a najbolji igrač jučerašnjeg dana je Harry Kane, trenutno vodeći strijelac prvenstva, kojemu je hat-trick Panami donio ocjenu 9.8.

Danas su na rasporedu čak četiri utakmice.

Skupina A (16:00):

Odigraj Rusija – Urugvaj
Odigraj Saudijska Arabija – Egipat

Skupina B (20:00):

Odigraj Španjolska – Maroko
Odigraj Portugal - Iran

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Svjetsko prvenstvo u nogometuRusija 2018

Ostale Vijesti