Momčad dana: Belgijci dominiraju, tri Engleza te dva Šveđana i Korejca

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.06.18. | 08:56

Očekivana postava dana.

Kao i svakog dana za vrijeme Svjetskog prvenstva, na Germanijaku možete pronaći idealnu jedanaestoricu prethodnog dana vodeći se prosječnim ocjenama na stranici WhoScored koja se bavi naprednom statistikom.

Najbolji golman prethodnog dana bio je Koreanac Cho Hyun-Woo koji je, iako je bio nominalno treći golman prije prvenstva, stao na vrata protiv Švedske i branio jako dobro. Južna Koreja je izgubila pogotkom Granqvista iz penala, no Cho je zaradio prosječnu ocjenu 7.55.

Obranu drže dva Šveđana i jedan Englez. Andreas Granqvist realizirao je penal i zabio jedini pogodak na utakmici protiv Južne Koreje što je bilo dovoljno za ocjenu 8.12. Odlična utakmica je i iza Pontusa Janssona koji je dobio ocjenu 7.65.  Treći stoper je Harry Maguire, igrač Leicestera, koji je na utakmici protiv Tunisa dobio ocjenu 7.82.

Na desnoj strani veze stoji Englez Kieran Trippier s ocjenom 7.94, a na lijevoj Eden Hazard koji je odigrao za 8.26. U srcu veze su Kevin De Bruyne (7.99) i Koreanac Ki Sung-yeung s ocjenom 7.77.

Napad je pak rezerviran za dvosturke strijelce Harryja Kanea (8.17) i najbolje ocjenjenog igrača jučerašnjeg dana, Romelua Lukakua (8.60). Kraj njih se u napadu nalazi još jedan Belgijac, Dries Mertens s ocjenom 7.99.

 

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Svjetsko prvenstvo u nogometuRusija 2018Momčad dana

Ostale Vijesti