Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Moharrami: “Protiv Hajduka nismo imali sreće, ali nema sad opuštanja, moramo ostati fokusirani do kraja uzvrata u Astani”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.07.23. | 09:22

Plavog desnog bočnog ishvalio je trener Bišćan, Irancu je pred klupskim kamerama skoro bilo neugodno

Sadegh Moharrami bio je odličan u prvoj utakmici protiv Astane u utorak navečer u Maksimiru, između ostalog školski je asistirao za 3-0 na drugu vratnicu za Ivanušeca koji je zabio glavom, a zaslužio je i ogromne pohvale trenera Modrih Igora Bišćana na konferenciji za medije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Trener hrvatskog prvaka je, podsjećamo, naglasio:

“Moharrami ponovno bio jako dobar, jako mi je drago zbog njega, primjer je profesionalca i osobe, postao je bitan igrač naše momčadi. Defenzivno je jako stabilan, a prevaga u napadu, sigurno nam predstavlja dodatnu opciju uz Ristovskog, bilo bi šteta da ga mičemo kad je u jako dobroj formi i daje svoj doprinos.”

A što je kasnije rekao skromni i uvijek nasmiješeni iranski reprezentativac?

“Hvala na pohvalama. Da, odigrali smo dobru partiju i postigli dobar rezultat, što je još važnije. Mislim da nam je prvi gol olakšao igru, što je dovelo do tog dobrog rezultata”, kazao je popularni Moha, za neke čak Mohica, govor tijela bio mu je da mu je skoro pa neugodno. Doista, ako netko “govori” na terenu to je on…

Koliko ovih 4-0 olakšava pristup uzvratu u Kazahstanu sljedeće srijede? Mislimo u prvom redu na činjenicu da se u Astani igra na umjetnoj podlozi?

“Da, bilo nam je važno da visoko pobijedimo na našem terenu, ali ne mogu reći da će nam biti lakše, jer nema sad opuštanja, moramo ostati fokusirani do samog kraja uzvratne utakmice.”

Na startu prvenstva ste doživjeli poraz od Hajduka, u subotu idete u Pulu…

“Moram reći da smo i protiv Hajduka pružili zaista dobru igru, no nismo imali sreće, to se događa u nogometu, ali bilo je važno za nas da se odmah u prvom sljedećem nadmetanju vratimo pobjedama, da pokažemo kvalitetu, za što smo sve sposobni. Nadam se da ćemo tako nastaviti”, poručio je Moharrami za Dinamovu TV, jer Mixed zone u ovoj fazi natjecanja Lige prvaka još nema. (nl)



Tagovi

Sadegh MoharramiGNK DinamoLiga prvakaIgor BišćanAstanaLuka Ivanušec

Ostale Vijesti