REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Modriću i Lovrenu prijeti neigranje u četvrtfinalu, što će napraviti Dalić?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.12.22. | 12:23

Luka je kapetan i on će startati protiv Japana, ali umjesto Lovrena bi mogli zaigrati Josip Šutalo ili Martin Erlić

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić i branič Dejan Lovren jedini su naši igrači koji su dobili žute kartone dosad na Svjetskom prvenstvu u Kataru i prijeti ima opasnost od propuštanja mogućeg četvrtfinala u petak.

Obojica su dobila žute kartone u pobjedi 4:1 protiv Kanade. Lovren u 56. minuti, a Modrić pet minuta prije kraja nadmetanja.

Ako Vatreni prođu u četvrtfinale, a jedan ili obojica spomenutih igrača u ogledu s Japanom zarade javnu opomenu, bit će im to drugi i morat će idući dvoboj pauzirati.

Luka je kapetan i on će zasigurno startati protiv Japana, ali umjesto Lovrena bi mogli zaigrati Josip Šutalo ili Martin Erlić. Odluka je na izborniku Zlatku Daliću…

Na SP-ima igrači pauziraju nakon drugog žutog kartona, pa će Japan protiv Hrvatske biti bez braniča Koa Itakure koji je "požutio" protiv Kostarike i Španjolske, a akumulirani kartoni se brišu tek nakon četvrtfinala, a uoči polufinala.

Utakmica između Japana i Hrvatske na rasporedu je 5. prosinca na Al Janoub stadionu u 16sati po hrvatskom vremenu.

Podsjećamo, bolji iz ogleda Japana i Hrvatske ide na uspješnijeg iz nadmetanja Brazila i Južne Koreje, keoji se sastaju u ponedjeljak u 20 sati, a taj četrvtfinalni susret zakazan je za petak, 9. prosinca u 16 sati. (nl)



Tagovi

Luka ModrićDejan LovrenZlatko DalićHrvatska nogometna reprezentacijaVatrenijapanska nogometna reprezentacijaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti