REUTERS/Ahmed Yosri
REUTERS/Ahmed Yosri

Modrićev agent: “Moguće je da Luka ostvari transfer u Saudijsku Arabiju”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.11.23. | 10:34

Borja Couce se nalazi u Saudijskoj Arabiji i dao je izjavu tamošnjim medijima

Luka Modrić je ovog ljeta produžio ugovor s Real Madridom do kraja lipnja iduće godine. No, situacija za Modrića među Kraljevima daleko je od idealne, puno se o tome pisalo i piše, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije sam je rekao da je u njegovim godinama teško prognozirati što će biti za nekoliko mjeseci, a nekmoli za godinu ili dvije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

S 38 na leđima Modrić ne dobiva minutažu kakvu je očekivao, trener Carlo Ancelotti, vojnik kluba, čak mu se ispričava na konferencijama za medije, no Lukita, kako su mu nekad tepali španjolski novinari, i dalje je važan kotač u momčadi Los Blancosa, a prije nekoliko dana o njemu je javno progovorio njegov agent Borja Couce, koji se nalazi u Saudijskoj Arabiji.

Couce je za tamošnji medij Shoot potvrdio da je Modrić jesenas (prijelazni rok u Saudijskoj Arabiji trajao je do listopada) dobio ponude saudijskih klubova i da su mu vrata otvorena za mogući transfer u tamošnju ligu.

“Saudijski klubovi? Ovog ljeta postojao je interes za Modrića s ciljem njegovog potpisa. Moj igrač imao je nekoliko ponuda, od kluba iz glavnog grada i još jednog kluba”, rekao je Couce pa dodao:

“Modrić trenutačno razmišlja o Real Madridu, ali ideja o njegovom prelasku u saudijsku Pro ligu moguća je ako ponuda bude odgovarajuća”, zaključio je Modrićev agent.

Prema našim saznanjima, Modrićeva prva željena destinacija kad će napuštati Madrid bila bi Amerika, točnije MLS, po mogućnosti Beckhamov Inter Miami, ali nikad se ne zna što će biti najbolje u datom trenutku. Trenutno je bivšem veznjaku zagrebačkog Dinama u fokusu plasman na Euro 2024. s Vatrenima. (G)



Tagovi

Luka ModrićSaudijska Arabijasaudijska nogometna ligaHrvatska nogometna reprezentacijaVatreniKvalifikacije za Euro 2024Real Madrid

Ostale Vijesti