REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

Modrić uoči uzvrata komentirao brz oporavak od ozljede i poručio: "Igrat ćemo još jedno finale"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.05.23. | 20:05

Hrvatski maestro očekuje se u početnom sastavu Real Madrida u lovu na još jedno finale Lige prvaka.

Nogometaši Real Madrida sutra će na Etihadu pokušati izboriti drugo uzastopno finale Lige prvaka, dok će Manchester City tražiti prolaz u drugo finale i priliku da osvoje prvi naslov prvaka Europe. Luka Modrić će, pak, loviti čak šesto finale, a zasad još nema nijedan poraz u najvećoj klupskoj utakmici.

Uoči sutrašnjeg dvoboja koji se igra s početkom u 21 sat, kapetan hrvatske reprezentacije najavio je utakmicu na konferenciji za medije.

"Sutrašnja je utakmica 50-50, razlika je u detaljima. Obje momčadi imaju elitne igrače. Moramo biti koncentrirani i pomagati jedni drugima tijekom cijele utakmice. Mislim da ćemo to uspjeti te igrati još jedno finale", rekao je Modrić, a potom se osvrnuo na činjenicu da Real ponekad djeluje nepobjedivo u ovom natjecanju.

Oglas

Man City - Real Madrid


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

"Osjećamo se ugodno u ovim utakmicama, volimo Ligu prvaka jer je to naš turnir. Osjećaj je sjajan jer znamo da smo je osvojili već mnogo puta. Vjerujemo u svoje kvalitete i dat ćemo sve od sebe. Svi smo jaki bliski i borimo se jedni za druge. Postoji zajedništvo između mladih i starih i to je ključ."

Hrvatski veznjak prokomentirao je i ozljedu mišića zbog koje je bio praktički otpisan za igranje u finalu Copa del Reya, dok je bio dvojben za obje utakmice polufinala Lige prvaka. Mediji su prenijeli kako je viđen u Beogradu na oporavku kod poznate stručnjakinje Marijane Kovačević, koja je brojnim sportašima pomogla u bržem oporavku od ozljeda.

"Osjećam se dobro, nema nikakve nelagode. Pokušao sam nešto drugačije da se oporavim od ozljede i poslušao sam savjete nekih prijatelja. Dobro je prošlo, sada sam dobro i sretan sam što sam ovdje", zaključio je Modrić. (I.M.)



Tagovi

Luka ModrićReal MadridLiga prvaka

Ostale Vijesti