Modrić traži promjenu u svlačionici - umjesto Realove legende želi Bayernovu zvijezdu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.09.18. | 19:37

Zanimljivo rješenje.

Nije lako nogometašima najvećih klubova. Veća popularnost donosi veću potragu za informacijama pa praktično nema detalja iz tih klubova koji ne izađu u javnost. Posebno su 'pod prismotrom' Barcelona i Real, a iz svlačionice 'Kraljevskog kluba' ovih se dana probijaju zanimljive informacije.

> ODIGRAJ REAL MADRID – ATLETICO MADRID

One govore o skupini igrača koji od predsjednika Florentina Pereza traže odlazak Marcela iz kluba. Brazilac je razočaran odlaskom svojeg najboljeg prijatelja Cristiana Ronalda, a ovog ljeta se intenzivno pisalo o tome kako bi mu se on mogao priključiti u Juventusu. Hoće li se to dogoditi, ostaje nam za vidjeti, ali izgledno je kako će Marcelo uskoro napustiti Real. Uostalom, Brazilac je u Real došao 2007. pa se slobodno može smatrati i Realovom legendom.

Španjolski nogometni tabloid Don Balon donosi kako su neki igrači, prije svih Gareth Bale i naš Luka Modrić, glasnogovornici ideje promjene igrača na poziciji lijevog beka. Njih dvojica nisu zadovoljni Marcelovim igrama, a Don Balon piše i tko se u kuloarima spominje kao njihova želja. To je David Alaba, Bayernov univerzalac, oko čijeg se potencijalnog dovođenja u Real već ovog ljeta dosta pisalo. Hoće li se to i ostvariti, ostaje nam da vidimo…

(Foto: Action Images)


Tagovi

David AlabaMarceloLuka Modrić

Ostale Vijesti