Reuters
Reuters

Modrić nakon ovacija Anfielda: "Tako pobjeđuje Real"!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.02.23. | 00:10

Luka i suigrači zaslužili su pljesak legendarnog stadiona, ali nitko od njih ne smatra da je Real već izborio četvrtfinale

Luka Modrić, Karim Benzema! Iako je Vinicius Junior zabio dva gola koja su Real vratila iz provalije, on je i asistirao Benzemi za pogodak, Španjolci slave dvojicu veterana, Modrića i Benzemu kao glavne junake pobjede u Liverpoolu (2:5) u četvrtfinalu Lige prvaka. Pozivaju ih da potpišu nove ugovore s Realom, da ostanu vječno na Bernabeuu, svijet se opet klanja hrvatskom i francuskom velikanu. A čuveni Anfield nije imao druge nego pljeskati sjajnom Realu, Madriđani su doživjeli ovacije u Liverpoolu. Odmah nakon utakmice Luka Modrić oglasio se na twitteru, kratkom ali jasnom porukom.

"Ovako pobjeđuje Madrid!", napisao je Luka i u manje od 20 minuta skupio više od sto tisuća lajkova.


"Želimo ovu Ligu prvaka! Počelo je loše, ali nakon 15. minute... Vidjeli ste Real!", poručio je nakon utakmice dvostruki strijelac Karim Benzema, koji je prokomentirao pljesak Anfielda njemu i suigračima.

"Hvala ovim navijačima, ali i našima. Bili su nam 12. igrač. Nećemo još govoriti da je sve odlučeno, svašta se može dogoditi u nogometu, ali napravili smo veliki posao. Čeka nas još jedna sjajna utakmica u Madridu.", zaključio je Benzema, dok je Thibaut Courtois rekao ovako:

"Uvijek je zadovoljstvo igrati ovdje, pogotovo u Ligi prvaka. Bio sam ovdje u Premier ligi, ali to je drugačije. U Ligi prvaka možete vidjeti stvari koje rade Luka, Karim... dobar nogomet.", pohvalio je svoje suigrače Courtois, koji isto ne želi pasti u euforiju.


"Ne mislim da smo glavni favoriti za osvajanje Lige prvaka, ali uvijek to želimo i uvijek smo u krugu kandidata. Nismo još ni u četvrtfinalu, nije još ništa gotovo." (T.N.)



Tagovi

Luka ModrićKarim BenzemaReal MadridLiverpoolLiga prvakaThibaut Courtois

Ostale Vijesti