REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Modrić kompletirao poker Real Madrida protiv Elchea, još jednom je ‘očistio paučinu’! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.02.23. | 23:09

Maestro je sjajno poentirao u 80. minuti, ali ovakvi golovi, koliko god oni bili fenomenalni, za njega nisu ništa novo…

Jedina dobra stvar kod toga što Luka Modrić ima 37 godina i što neće još 10 godina igrati nogomet je ta da svim sportskim fanaticima polako nedostaje ukrasnih pridjeva kako bi okarakterizirali igru hrvatskog kapetana. Njegov Real Madrid danas je odradio malo ozbiljniji šuterski trening protiv Elchea, nakon 90 minuta je na semaforu stajalo 4:0, a posljednji pogodak na utakmici je u 80.minuti postigao Luka Modrić! I to kakav pogodak…

Dugo je trajala akcija Kraljevske momčadi, obrana Elchea nije bila odlučna u namjeri da očisti opasnost pa je tako lopta došla na vrh 16-erca ravno u noge hrvatskog Maestra, on se odlučio na udarac, gostujući braniči nisu ni pokušavali ući u blok, a on im se za to odužio tako što je očistio paučinu na golu kojeg je branio Badia. Sjajno!

Pogodak Luke Modrića pronađite OVDJE

Utakmica je već tada bila riješena, Real Madrid je već u prvom poluvremenu vodio rezultatom 3:0, a jednom je zabio Asensio, dok je dvostruki strijelac s bijele točke bio Benzema.

Momčad Carla Ancelottija danas je bila posebno inspirirana. Elche je na Santiago Bernabeuu djelovao kao drugorazredna momčad, činjenica da se nalaze na začelju prvenstvene ljestvice nikoga ne čudi, a budući da je Kraljevska momčad imala 72 posto posjeda lopte, 26 udaraca na gol (od kojih je 13 bilo u okvir) te da je Badia skupio čak devet velikih obrana, može se reći da su gosti – dobro prošli!

Inače, Luka Modrić je u igru ušao u 68.minuti umjesto Ceballosa, a ovim pogotkom postao je najstariji stijelac u La Ligi ove sezone (37 godina, 159 dana). (I.A.S.)




Tagovi

Luka ModrićReal MadridElcheLa Liga

Ostale Vijesti