Modri žale za propuštenim: Ne znamo objasniti što nam se dogodilo

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.11.14. | 10:48

Nogometaši Dinama u Rumunjskoj su završili svoj europski put.

Poraženi su s 1:0 od Astre te posljednji ovosezonski susret Europske lige na Maksimiru sa Celticom neće imati nikakav rezultatski značaj. Salzburg je odradio svoj dio posla u Škotskoj, ali zakazao je hrvatski prvak i 'Modri' ne skrivaju da žale zbog toga.

„Loše smo igrali i izgubili smo, nažalost nismo ispunili zahtjeve koji su stavljeni pred nas i žao mi je. Što reći o igri? Imali smo neke prilike u prvom dijelu, mogli na odmor otići s prednošću, no treba biti realan pa reći da su mogli i oni. U drugom dijelu smo dobili rani pogodak i jednostavno nismo dobro reagirali nakon toga“, rekao je za službene klupske stranice Domagoj Antolić i priznao:

Mamić: Ovo je strašno, kompletna momčad je u krizi

VIDEO: Astra okončala Dinamove europske muke, još jedna teško gledljiva utakmica Modrih

Napredak braće Mamić: Lani u EL uzeli jedan bod, sada imaju već tri, a mogu uzeti još

„Naravno da nam je svima jako žao, posebno kada smo čuli da je Salzburg dobio u Škotskoj i znamo kakvu smo priliku propustili, no moramo se dignuti i završiti polusezonu na najbolji mogući način“, poručio je Antolić.

Slaže se s time i Angelo Henriquez kojeg loš osjećaj prije utakmice nije prevario.

„Kakvu smo samo priliku propustili da na svom stadionu odlučujemo o prolazu u zadnjem kolu. Ne znam kako objasniti ono što nam se dogodilo i zašto nismo bili na očekivanoj razini. Moramo se skupiti i pronaći način da se podignemo jer imamo još utakmica do kraja polusezone“, kazao je Henriquez.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Dinamo ZagrebAstra GiurgiuEuropska liga

Ostale Vijesti