Modri grade momčad za Ligu prvaka: Raspituju se za crnogorskog reprezentativca

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.07.20. | 11:50

Rođen je i odrastao u Švedskoj, igra za Crnu Goru, a njegov aktualni vlasnik nedavno ga je otkupio od West Hama za dva i pol milijuna eura.

Riječ je o veznjaku koji se rodio u Švedskoj i koji je prošao mlađe uzraste te reprezentacije, ali u seniorskoj konkurenciji nosi dres domovine svojih roditelja za koju je nastupio već pet puta.

Prije nekoliko sezona West Ham je otkupio njegov ugovor od matičnog Halmstada za čak 3.000.000 eura, ali nije se nametnuo Čekićarima i poslije posudbe u Malagu, u siječnju 2019. godine otišao je u Norrkoping.

Trenutačna vrijednost po Transfermarktu je okruglih milijun eura, međutim Švedi su prije mjesec dana otkupili njegov ugovor od premierligaškog kluba za 2.600.000 eura pa će Mamići morati duboko zavući ruku u džep, žele li ga privoliti u Maksimir.

Hakšabanović pokriva pozicije na oba krila, ali prirodnije mu je igrati na lijevoj s obzirom na to da je dešnjak. U Allsvenskanu je u 2020. godini zabio tri komada i namjestio još šest u deset nastupa.

Pristane li Crnogorac doći, bit će veliko pojačanje Modrima u bici za Ligu prvaka, osobito ostanu li bez Amera Gojaka ili nekog drugog veznog igrača ovo ljeto.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Dinamo ZagrebSead HakšabanovićNogometLiga prvakaPrva HNL

Ostale Vijesti