Reuters
Reuters

Mlađi brat 'rastura' u HNL-u, dok je stariji i poznatiji ostao bez kluba: "Imam još puno toga za dati"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.11.20. | 11:36

Kad bi ih samo bilo prilike da ih se upari...

Deni Jurić jedan je od onih igrača koji je najveći HNL dobitnik jesenskog dijela prvenstva u ovoj sezoni. Stigao je na mala vrata iz Rudeša, odmah prihvatio ulogu prvog napadača Šibenika i malo po malo pokazao kako je on jedan od onih igrača koji će sigurno - ako nastavi s ovakvim igrama - ubrzo napraviti jedan dodatan iskorak u karijeri.

Deni je inače mlađi brat Tomija Jurića, australskog reprezentativca hrvatskog podrijetla koji je upravo raskinuo ugovor s bugarskim CSKA-om.

Jurić je trenutno bez kluba, ali igrač njegovih kvaliteta ne bi to dugo trebao biti. Prije nekoliko godina, Tomi je bio blizu toga da postane novi igrač Rijeke, ali se to u konačnici nikad nije ostvarilo. Sada više HNL nije realna opcija, a Tomi je sam izjavio kako bi se najradije vratio kući, u Australiju:

"Ako postoji mogućnost da se vratim u A-ligu i da tamo igram standardno, svakako bih to razmotrio", rekao je u razgovoru za The World Game.

"Imam još puno toga za dati na nogometnim travnjacima, prava je šteta što mi se sve događalo proteklih godinu dana. Moj sljedeći korak je da igram za klub gdje ću biti standardan iz tjedna u tjedan i sad tražim klub koji mi to može ponuditi i čiji mi se projekt sviđa", dodao je stariji brat devetke Šibenika.


Tagovi

Tomi JurićtransferiCSKA SofijaDeni Jurićaustralska nogometna liga

Ostale Vijesti