Mlađi Lovren na udaru: "Izdao je svoje suigrače i klub!"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.09.16. | 11:03

Ivo Šušak razočaran ponašanjem mladog Dinamovog napadača...

Juniori Dinama razočarali su na otvaranju Lige prvaka mladih. Modre nade izgubile su kod Lyona 0:2, no nije poraz toliki problem, koliko loša igra mladih Dinamovaca.

Oni koji su pratili utakmicu kažu da je kod Dinamovih igrača bilo previše egoizma i sebičnosti, kao da je svatko igrao za sebe... A vrhunac je bila glupost napadača Davora Lovrena, koji je u završnim trenucima zaradio isključenje. I to nakon što je, potpuno nepotrebno, u kratkom razmaku napravio dva gruba prekršaja– za prvi je dobio žuti karton, a poslije drugog mu je sudac pokazao direktni crveni karton.

Lovren je time nanio štetu momčadi i sebi, jer neće biti na raspolaganju treneru Mariju Cvitanoviću za 2. kolo i susret s Juventusom na Hitrec-Kacianu. Naročito ogorčen njegovim potezom ostao je Ivo Šušak, šef Dinamove omladinske škole.

„Nažalost, radi se o igraču koji je pod kontrolom seniorske i B-momčadi, što ne spada u moju domenu. Ali da takvo ponašanje zaslužuje kaznu uopće nije upitno. Koje vrste, to ja ne mogu znati, znam što je predviđeno Pravilnikom“, kazao je Šušak za Sportske novosti, pa direktno prozvao mlađeg Lovrena:

„Radi se o stavljanju kolektiva pod 'svoju kapu'. Rekao bih da se tu radi o – izdaji! Jer, utakmica se može okrenuti u pola minute, ako nas ima jedanaest na travnjaku. Ako nas je deset, onda je to mnogo, mnogo teže. Jednostavno, taj mladić je izdao svoje suigrače i klub, to Dinamo sigurno neće nikome dopustiti."

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Liga prvaka mladihIvo ŠušakDinamo junioriDavor Lovren

Ostale Vijesti