Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Mladi talent sudi Hajduku, Belu dvoboj Slaven Belupa i Dinama, sudi i Mario Zebec

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.11.23. | 15:52

Utakmicu Rudeš – Lokomotiva osim MAX Sport televizije prenosi i HRT (HTV2)

Određene su službene osobe za utakmice 17. kola hrvatskog nogometnog prvenstva koje se igraju od petka 1. do ponedjeljka 4. prosinca.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Krenimo redom. Kolo će u petak otvoriti dvoboj Istre 1961 i Varaždina, a sudit će ga Dario Kulušić iz Šibenika, uz asistenciju Igora Pajača (Sv. Ivan Zelina) iz VAR sobe.

U subotu nas očekuju dvije izuzetno zanimljive utakmice. Prvo će se na Opus Areni sastati Osijek i Rijeka, a pravdu će na tom dvoboju dijeliti sudačka postava predvođena Mateom Ercegom (Benkovac), dok će VAR sudac biti Marin Vidulin (Kanfanar).

Potom će vodeći Hajduk dočekati Goricu, a ta je utakmica pripala mladom talentu Patriku Kolariću, koji se sjajnim izvedbama isprofilirao kao jedan od vodećih hrvatskih sudaca, što je u jučerašnjoj analizi suđenja istaknuo i Marijo Strahonja. Kolarić će asistenciju iz VAR sobe imati od strane Ivana Matića iz Osijeka.

U nedjelju ćemo gledati samo jednu utakmicu. Bit će to dvoboj klubova koji dijele isti stadion. U Kranjčevićevoj ulici sastaju se Rudeš i Lokomotiva, a taj dvoboj sudi Mario Zebec (Cestica), dok će drugi puta u ovom kolu u pogonu biti Igor Pajač kao VAR sudac. Podsjetimo, Pajač je i dalje ozlijeđen te ne može dijeliti pravdu kao glavni sudac, no prisustvo u VAR sobi definitivno će mu pomoći da ostane u formi.

Kolo će u ponedjeljak zatvoriti ogled Slaven Belupa i Dinama. Sudit će ga Dario Bel iz Osijeka, dok će u VAR sobi biti Splićanin Duje Strukan. (I.M.)




Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLsuđenjeSuciVAR suci

Ostale Vijesti