Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Mladi talent sudi derbi Rijeke i Hajduka, vraća se Mario Zebec

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.10.23. | 16:06

Delegirani su djelitelji pravde za novo kolo Hrvatske nogometne lige.

Stigao je raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora za prvenstvene utakmice 11. kola Hrvatske nogometne lige koje se igraju od 6. do 8. listopada 2023.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kolo će u petak otvoriti susjedski derbi između Slaven Belupa i Varaždina, na kojem će glavni sudac biti Jakov Titlić (Potravlje), dok će u VAR sobi glavni biti Ivan Vučković (Zagreb).

Subota nam donosi dvije utakmice. Dvoboj Osijeka i Rudeša sudi Ante Terzić iz Podstrane, a u VAR sobi sve će nadzirati Marin Vidulin iz Kanfanara.

Derbi kola igra se na Rujevici u 18.30 sati gdje se sastaju Rijeka i Hajduk. Pravdu će dijeliti Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Bojan Zobenica (Velika Gorica) i Goran Pataki (Đakovo), dok će četvrti sudac biti Ante Čulina (Zagreb). U VAR sobi sjedit će Ante Čuljak (Zagreb) i Kruno Šarić (Valpovo).

Kolo će u nedjelju zaključiti dvije utakmice. Od 15 sati čeka nas dvoboj Lokomotive i Gorice, a glavni sudac bit će Mateo Erceg (Benkovac) uz pomoć Marija Zebeca u VAR sobi. Zebecu će ovo biti prvo pojavljivanje u nekoj od uloga nakon dvoboja Osijeka i Dinama na Opus Areni.

11. kolo zaključuju na Maksimiru Dinamo i Istra 1961, a taj će dvoboj suditi Dario Bel iz Osijeka, uz asistenciju Duje Strukana (Split) iz VAR sobe. (I.M.)







Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSuciVAR sucisuđenjeMario Zebec

Ostale Vijesti