Bruno Fantulin/PIXSELL
Bruno Fantulin/PIXSELL

Mladi lijevi bek bi mogao napustiti Hajduk: „Treba mu novi izazov u karijeri“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 27.04.22. | 18:56

Njegov odlazak otvara mogućnost povratka bivšeg kapetana

U poljudskom izlogu više je mladih igrača koji su potencijalno zanimljivi stranim kupcima. Stipe Biuk, Marin Ljubičić i David Čolina najatraktivniji su eksponati pri prvoj momčadi Hajduka, a izvjesno je da bi potonji karijeru na ljeto mogao nastaviti negdje drugdje.

Na ljeto 2019. otkupio je Hajduk mladog lijevog beka Davida Čolinu iz Monaca kao perspektivnog reprezentativca, a ova sezona bi mu mogla biti posljednja u Hajdukovom dresu. Njegovog agenta Filipa Naranču kontaktirao je Index, a on je potvrdio da se kuha nešto.

„Nadamo se kako će se ovog ljeta dogoditi posao kojim će biti zadovoljne sve tri strane. S obzirom na to da je David već dugo u Hajduku, po meni treba nov izazov u karijeri, zbog njegovog napretka prije svega. U siječnju je za njega bilo deset ozbiljnih službenih ponuda od oko dva milijuna eura. Iz Njemačke, Nizozemske, Škotske i Italije. Hajduk je to sve odbio. Nije bila stvar cijene, nego ga jednostavno nisu htjeli prodati“, izjavio je Naranča za Index.

Dolaskom Darija Melnjaka u bijeli dres smanjila se i mintuaža mladog beka pa bi i to mogao biti potencijalni razlog za promjenu sredine. Eventualnim odlaskom Čoline moglo bi doći do značajne rošade i povratka bivšeg kapetana na tu poziciju Domagoja Bradarića. Naime, nekadašnji lijevi bek Hajduka praktički ne igra u dresu Lillea gdje je stigao iz Splita za 6.5 milijuna eura.

Na zimu se Bradarić spominjao kao moguće pojačanje Osijeka, a nudila mu se i opcija posudbe u Boavistu. No, od dolaska u Slavoniju ni Portugal nije došli.


Tagovi

David ČolinaDomagoj BradarićHajduk

Ostale Vijesti