Autor fotografije: Al Abtal Official
Autor fotografije: Al Abtal Official

Mladi dinamovci u srijedu imaju okršaj protiv Real Madrida

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.11.23. | 15:17

Dinamo je smješten u skupinu A u kojoj se uz hrvatski klub nalaze Real Madrid, Benfica, Željezničar i Future Falcons - predstavnici Saudijske Arabije

Dinamovi mladi nogometaši otputovali su u utorak prijepodne u Španjolsku gdje ih u srijedu očekuje drugi ispit na ovosezonskom izdanju međunarodnog prijateljskog turnira Al Abtal International Cup. Plavi su u prvoj utakmici igrali protiv saudijskih Future Falconsa i pobijedili 2-1, a u drugoj utakmici će igrati protiv mladih nogometaša Real Madrida.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamo je, podsjetimo, dobio poziv za sudjelovanje na jakom prijateljskom turniru na kojem sudjeluju Real Madrid, Real Sociedad, Newcastle United, Juventus, Roma, Benfica i ostali istaknuti europski velikani. Cilj održavanja ovakvog turnira je razvoj i promocija talentiranih igrača, kao i povezivanje klubova sudionika. Uz europske momčadi na turniru sudjeluju i mladi talentirani igrači koji sudjeluju u programu stipendija kao najbolji talenti iz Saudijske Arabije. Posebnost je ta da će oni igrati u svakoj od četiri skupine na turniru. Natjecanje u obliku prijateljskog kupa održava se kroz sistem grupne faze koja traje od listopada do veljače, dok završnica, odnosno nokaut faza turnira slijedi na proljeće.

Dinamo je smješten u skupinu A u kojoj se uz hrvatski klub nalaze Real Madrid, Benfica, Željezničar i Future Falcons - predstavnici Saudijske Arabije.

"U drugom nas susretu očekuje težak protivnik i zahtjevna utakmica. Međutim, to su trenuci u kojima moraš uživati i koje jednostavno voliš ako se baviš nogometom, tako da idemo tamo iznimno motivirani i s velikim samopouzdanjem. Vodimo miješanu momčad koju čine Juniori 1, Juniori 2 i Kadeti 1. Ni oni nisu svi na dispoziciji jer mnogi igrači su sa svojim reprezentacijama, ali svi koji su ovdje s nama su spremni i dobro se osjećaju. Sve u svemu, u Španjolsku svakako vodimo najbolji mogući sastav i idemo se "potući" s jednim od najjačih klubova u Europi", kazao je trener Čaić prije polaska u Španjolsku.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoReal MadridBenficaŽeljezničar

Ostale Vijesti