Marko Prpić/Pixsell
Marko Prpić/Pixsell

Misteriozna ozljeda udaljila KTC-a nekoliko tjedana od terena. Je li odigrao svoje u Dinamu?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.04.23. | 20:00

Kevin Theophile nije bio u zapisniku za utakmicu s Lokomotivom, Bišćan otkrio o čemu se radi

U zapisniku utakmice Lokomotive i Dinama nije bilo Kevina Theophilea. Vidjeli smo ga kasnije pred svlačionicom, u civilu i prva je pomisao bila da je Igor Bišćan maknuo stopera iz momčadi, jer na njega više ne računa. Znamo da KTC-u istječe ugovor na kraju sezone pa su možda u Maksimiru odlučili da će mu već sad davati manje minuta, odnosno da ga više neće koristiti i možda se okrenuti nekim drugim rješenjima (Gurlica, Perković). No, Bišćan je otkrio da se radi o sasvim drugoj stvari.

"Kevin je ozlijeđen i to me malo iznenadilo. Nakon Šibenika gdje je odradio korektnu utakmicu, nije prijavio nikavu ozljedu, a jučer je došao u klub i tužio se na bolove. I pokazalo se da ima ozbiljnu ozljedu što me baš zateklo. Ostali smo i bez njega na nekoliko tjedana! To sigurno nije dobro u ovoj situaciji u kojoj se nalazi naš igrački kadar.", rekao je Igor Bišćan.

Nekoliko tjedana je dugačak period i moguće je da KTC više i neće zaigrati za Dinamo, pogotovo ako budu zdravi svi stoperi kad se on oporavi i vrati na teren. Moguće je, dakle, da smo ga u Šibeniku zadnji put gledali u modrom dresu, ali, pričekajmo ipak ishod ozljede i oporavka, možda još nije izgubljen. (T.N.)



Tagovi

Kevin Theophile-CatherineGNK DinamoIgor Bišćan

Ostale Vijesti