Mislite da će Dinamo prezimiti u Europi? Stigli novi tečajevi - i dalje su sjajni

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 21.09.18. | 12:59

Specijalna ponuda za Dinamov plasman u Europskoj ligi.

Maestralna partija nogometaša Dinama na otvaranju Europske lige oduševila je, kako publiku na Maksimiru, tako i one koji nisu mogli prisustvovati velikoj pobjedi nad Fenerbahčeom. Prva tri boda osigurana su rezultatom 4-1, uz pobjedu Spartaka u Trnavi nad Anderlechtom omogućila je Zagrepčanima rast apetita kada je u pitanju prolaz skupine D.

Kompletnu specijalnu ponudu možete pogledati OVDJE, a mi donosimo nekoliko najzanimljivijih u daljnjem dijelu teksta.

Germania Sport kladionica već je uoči utakmice prva u Hrvatskoj donijela specijalnu ponudu za plasman Dinama u Europskoj ligi, a nakon uvjerljive pobjede donosimo nove tečajeve.

S obzirom da je prvi veliki korak napravljen, tečaj na Dinamov prolaz grupne faze natjecanja iznosi 1,85.

Uvjerljiva igra i porazi glavnih favorita u prvom kolu, trebali bi nagnati odvažnije igrače Germania Sport kladionice da tipuju na Dinamovo prvo mjesto u skupini D. Koeficijent za prvo mjesto Dinama jest 4,00.

Za najveće optimiste sa plavim šalom oko vrata donosimo veliki tečaj za Dinamovo osvajanje Europske lige. Uloženih 100 kuna na titulu Zagrepčana u Europskoj ligi donijet će vam 17 tisuća kuna dobitka – tečaj, dakle, iznosi 170,00.

Za one koji su skloniji manjim tečajevima i sigurnijim okladama, imamo sljedeću ponudu. Ako se okladite na to da će Dinamo primiti manje od 6.5 golova u grupnoj fazi natjecanja, tečaj jest 2,30. Na okladu da Modri postižu više od 12.5 golova u grupi, koeficijent iznosi 2,50, a za one koji smatraju da će postići više od 9.5 golova u grupi, tečaj je 1,50.

Jedna od najzanimljivijih oklada vjerojatno je ta da će Dinamo osvojiti manje od 9.5 bodova u grupi. Tečaj iznosi 1,85.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

kladionicabet analiza

Ostale Vijesti